Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Ασφαλής διαμονή

Απολαύστε χαλαρές στιγμές στο μοναδικής ομορφιάς Κυκλαδίτικο περιβάλλον και κάντε τις διακοπές σας με ασφάλεια στο Cape Suites Κύθνος.

Υγειονομικά μέτρα για τον Covid-19

Όσο εσείς απολαμβάνετε το μοναδικό Κυκλαδίτικο περιβάλλον, εμείς φροντίζουμε για την ασφάλειά σας. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της διαμονής σας και εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης στις σουίτες μας αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.

Όλοι οι χώροι διαμονής είναι εντελώς ανεξάρτητοι και σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο ασφάλειας. Όπως και στους κοινόχρηστους χώρους μας που είναι όλοι υπαίθριοι.

Συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα Ε.Ο.Δ.Υ.

Οι σουίτες καθαρίζονται καθημερινά με ειδικές διαδικασίες και με χρήση επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων καθαρισμού. Αμέσως μετά ακολουθεί απολύμανση του χώρου, των επιφανειών και των αντικειμένων, χρησιμοποιώντας ηλεκτροστατικό ψεκαστήρα για την δημιουργία απολυμαντικής ομίχλης, με πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. προϊόντα.

Εναρμονιζόμενοι με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (24ωρη γραμμή 1135) διατηρούμε υψηλά πρότυπα υγιεινής, ώστε οι επισκέπτες μας να νιώθουν και να είναι ασφαλείς.

Εφαρμόζουμε όλες τις προτεινόμενες διαδικασίες και ενδεδειγμένες υγειονομικές πρακτικές για την αποφυγή μετάδοσης του ιού και παρέχουμε τα μέσα που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών.

Το προσωπικό του Cape Suites διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση και είναι πλήρως εξοπλισμένο με μέσα ατομικής προστασίας όπως μάσκες και γάντια.

Επίσης εφαρμόζουμε check-in και check-out μέσω email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή και τηλεφωνικώς.

Συνεχής ενημέρωση

Ενημερώνουμε και καθοδηγούμε κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

#menoumeasfaleis

#foramemaska

#foramegantia

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018