Ασφαλής διαμονή

Στο Cape Suites εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης. Διαβάστε περισσότερα...

Περιβαλλοντική συνείδηση

env line

Όλοι εμείς στο Cape Suites είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Προσπαθούμε να μην επιβαρύνουμε περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τόσο στην περιοχή μας όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στην προσπάθειά μας αυτή, επενδύουμε και χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές μεθόδους.

Πλήρης αισθητική εναρμόνιση με το περιβάλλον

env stone

Χρησιμοποιήσαμε την πέτρα που εξορύχθηκε κατά τις εκσκαφές. Προσθέσαμε ξύλινες πέργολες και άλλα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Έτσι η κατασκευή μας βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο και το φυσικό τοπίο.

Διότι ο σεβασμός προς το περιβάλλον, είναι και θέμα αισθητικής.

Ελαχιστοποίηση ενεργειακής απώλειας

env thermop

Από το στάδιο ακόμα της κατασκευής, επιλέξαμε να μονώσουμε τις κατοικίες μας με Σύστημα Θερμοπροσόψης και να τις εξοπλίσουμε με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με ενεργειακά τζάμια. Έτσι, εκτός από το ότι σας εξασφαλίζουμε ιδανικές συνθήκες διαμονής, εξασφαλίζουμε ταυτόχρονα και την ελάχιστη απώλεια σε ενέργεια. Συνδυάζοντας τα παραπάνω με την τοποθέτηση σε όλους τους χώρους κλιματιστικών ενεργειακής κλάσης Α+++, καταφέρνουμε να επιτύχουμε την ελάχιστη απώλεια σε ενέργεια.

Χρήση Ηλιακής Ενέργειας

env solar

Κύθνος-Έξυπνο νησί / Έγκριση έργου Horizon 2020, με πιλοτικές εφαρμογές

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Κύθνου για την πράσινη ενέργεια, εγκαταστήσαμε στο Cape Suites Φωτοβολταϊκό Σύστημα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο, καθόλη την διάρκεια του έτους, εξασφαλίζοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσής του κατά την λειτουργία του.

Σε μια χώρα που λούζεται από άπλετο φως, η αξιοποίησή του είναι επιβεβλημένη.

Εξοικονόμηση Υδάτινων Πόρων

env water

Το νερό είναι το πολυτιμότερο φυσικό αγαθό για τον άνθρωπο μετά το οξυγόνο. Η αλόγιστη χρήση του συνιστά μεγάλο πρόβλημα, φθάνοντας ακόμα και σε επίπεδο λειψυδρίας.

Στα πλαίσια εξοικονόμησης νερού έχουμε εγκαταστήσει μεγάλες δεξαμενές συλλογής βρόχινου νερού. Το νερό συλλέγεται κατά τους χειμερινούς μήνες που η κατανάλωση είναι μικρή και καταναλώνεται κατά την θερινή περίοδο που αυξάνεται η ζήτηση. Με τον τρόπο αυτόν εξοικονομώνται μεγάλες ποσότητες ύδατος από το δίκτυο του νησιού.

Διότι το νερό είναι η ίδια η ζωή. Όσο και να μαζέψεις, δεν θα είναι ποτέ αρκετό.

Ανακύκλωση απορριμμάτων

env recycle

Δήμος Κύθνου / Βραβείο SILVER στα Best City Awards

Συνδράμοντας κι εμείς στην προσπάθεια του Δήμου Κύθνου, έχουμε εγκαταστήσει στο συγκρότημά μας ξεχωριστούς κάδους συλλογής απορριμμάτων για διαφορετικά υλικά. Παρακαλούμε τους πελάτες μας να σέβονται και να βοηθούν στην ανακύκλωση, διαχωρίζοντας σωστά τα απορρίμματά τους.

Reduce - Reuse - Recycle
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΤ: 10429452018